U zoekt snel een antwoord?

Hieronder staan vaak gestelde vragen met een antwoord.

Het digitale huurderspanel van Ymere is een groep huurders van Ymere. Aan de leden van het digitale huurderspanel wordt gevraagd om hun mening te geven over onderwerpen die voor hen van belang zijn en waar Ymere zich mee bezighoudt: kwaliteit van uw woning of uw wijk, uw ervaringen met Ymere of uw wensen voor nieuwe producten of diensten. Om een nog beter beeld te krijgen van wat er leeft onder de huurders van Ymere maakt Ymere gebruik van dit digitale huurderspanel.

Ymere wil een nog beter beeld krijgen van wat er leeft onder haar huurders. Het digitale huurderspanel is één van de manieren om de betrokkenheid te verhogen. Aan de leden van het digitale huurderspanel van Ymere wordt gevraagd hun mening te geven over onderwerpen die voor hen van belang zijn, en waar Ymere zich mee bezig houdt: kwaliteit van uw woning of uw wijk, uw ervaringen met Ymere of uw wensen voor nieuwe producten of diensten et cetera. Dat betekent natuurlijk niet dat de mening van het digitale huurderspanel Ymere altijd en automatisch wordt omgezet in bijvoorbeeld nieuw of ander beleid. Naast de mening van het panel, zijn er namelijk nog tal van andere zaken die van invloed zijn op beslissingen die worden genomen.

Om aan het huurderspanel te kunnen deelnemen moet u:

  • huurder van Ymere zijn;
  • 18 jaar of ouder zijn;
  • toegang hebben tot het internet;
  • over een eigen e-mailadres beschikken.

Wilt u ook uw mening geven over zaken die bij Ymere spelen, meld u dan aan bij het digitale huurderspanel van Ymere.

Meedoen is heel gemakkelijk. U wordt per e-mail uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. In het e-mailbericht vindt u een link naar de vragenlijst. Door op de link te klikken wordt de vragenlijst automatisch geopend in uw internetbrowser. De antwoorden die u invult worden direct elektronisch verzonden. U hoeft dus niets te printen en via de post te versturen. In de e-mail staat aangegeven tot welke datum de vragenlijst ingevuld kan worden en wat de geschatte invultijd is. Meestal staat een vragenlijst één tot drie weken open. Binnen deze periode kunt u zelf bepalen wanneer u de vragenlijst wilt invullen. Voordat de periode is verlopen krijgen de panelleden die de vragenlijst nog niet (volledig) hebben ingevuld een herinnering per e-mail met het verzoek de vragenlijst alsnog in te vullen.

Research 2Evolve is een full-service onderzoeksbureau gevestigd te Hilversum. Research 2Evolve denkt mee met Ymere, voert de onderzoeken van Ymere uit en rapporteert de resultaten.

Kijk op www.research2evolve.nl voor meer informatie.

Het is van belang dat iedereen die zich inschrijft een eigen e-mailadres opgeeft. Als meerdere personen gebruik maken van hetzelfde e-mailadres is dat verwarrend en het kan tot problemen leiden. Om met meerdere personen – op hetzelfde huisadres – mee te kunnen doen, kunt u bij veel providers een extra e-mailadres aanvragen.

Als u een andere vraag heeft die hierboven niet vermeld staat dan kunt u contact opnemen met de servicedesk van het digitale huurderspanel van Ymere. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Hier kunt u ook uw opmerkingen of suggesties aan ons doorgeven.

Afmelden kan via het afmeldformulier. Nadat u uw afmelding heeft doorgegeven, komt er een bevestiging van uw uitschrijving op het scherm. Uw gegevens worden vervolgens uit onze bestanden verwijderd.

Wilt u betrokken zijn en gehoord worden?

Meld u aan voor het huurderspanel

Aanmelden

Heeft u toch nog vragen?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.